Home

röykyttää Senaatti hylkivät sm jalkapallo aukko Kiivi Caroline

Turnaukset – Jalkapalloseura Iltatähti

HJK palasi jalkapallon naisten Suomen mestariksi - FC Honka toinen, Åland  United kolmas
HJK palasi jalkapallon naisten Suomen mestariksi - FC Honka toinen, Åland United kolmas

Jalkapallo - Suomen palohenkilöstön urheiluliitto

KKI-lopputurnaukset - Palloliitto.fi

Kansallinen liiga 2021 – KuPS voitti Suomen mestaruuden

Pojat: Kai Pahlman- ja SPL-turnaukset - Palloliitto.fi

Jalkapallo T18 Ilves–EPS suora lähetys Aamulehti 26.9.2020. - Urheilu -  Aamulehti
Jalkapallo T18 Ilves–EPS suora lähetys Aamulehti 26.9.2020. - Urheilu - Aamulehti

Jalkapallon A-nuorten SM-sarja | Länsi-Savo

Kouvolan Jalkapallo ry - SM-sarja on hieno näyteikkuna

B-nuorten SM-sarja alkaa heinäkuun puolivälissä - SJK

Kauden 2022 JKKI SM-lopputurnaukset pelattu - Palloliitto.fi

Jalkapallon sotilaiden SM-turnaus on edennyt välieriin - Sotilasliikunta

MiPKin 50 vuoden takainen maaliton ennätys SM-sarjasta säilyi,  maarianhaminalaisten tuska helpotti – "Huhuja oli kuultu 820 minuutista" |  Urheilu | Uusimaa
MiPKin 50 vuoden takainen maaliton ennätys SM-sarjasta säilyi, maarianhaminalaisten tuska helpotti – "Huhuja oli kuultu 820 minuutista" | Urheilu | Uusimaa

20220619-14-29-19-DSC_3589 | Finland T18 SM Ilves - FC Honka… | Flickr

Pirkanmaalle on tullut vähän jalkapallon poikien SM-mitaleita - Jalkapallo  - Aamulehti
Pirkanmaalle on tullut vähän jalkapallon poikien SM-mitaleita - Jalkapallo - Aamulehti

Ilveksen pojille koko potti SM-sarjan avauksessa, karsintojen voittaja SJK  joutui taipumaan Kaupissa - Urheilullista - Aamulehti
Ilveksen pojille koko potti SM-sarjan avauksessa, karsintojen voittaja SJK joutui taipumaan Kaupissa - Urheilullista - Aamulehti

Tytöt ja pojat kilpailevat yhä useammin keskenään joukkuelajeissa: KyIF:n  vuonna 2004 syntyneet tytöt voittivat jo SM-hopeaa käsipallossa - Espoo |  HS.fi
Tytöt ja pojat kilpailevat yhä useammin keskenään joukkuelajeissa: KyIF:n vuonna 2004 syntyneet tytöt voittivat jo SM-hopeaa käsipallossa - Espoo | HS.fi

Nops hävisi SM-karsintasarjan avauksen - Urheilu - Nokian Uutiset

Siilinjärveläinen Niitty Hahl juhlii KuPSissa SM-kultaa | Urheilu |  Uutis-Jousi
Siilinjärveläinen Niitty Hahl juhlii KuPSissa SM-kultaa | Urheilu | Uutis-Jousi

Suomalaisen jalkapallon unohdettu sankaritarina vei maajoukkueen  EM-finaaliin – saavutusta juhlittiin Irwin Goodmanin sävelin: "Kun on  finaaliin päästy, niin antaa mennä vaan"
Suomalaisen jalkapallon unohdettu sankaritarina vei maajoukkueen EM-finaaliin – saavutusta juhlittiin Irwin Goodmanin sävelin: "Kun on finaaliin päästy, niin antaa mennä vaan"

Jalkapallo Suomessa | Fcseinajoki

STPS:n tytöt tekivät savonlinnalaista jalkapallohistoriaa varmistamalla  paikan SM-lopputurnauksesta | Urheilu | Itä-Savo
STPS:n tytöt tekivät savonlinnalaista jalkapallohistoriaa varmistamalla paikan SM-lopputurnauksesta | Urheilu | Itä-Savo

TaPU - Jalkapallo

Tupsukorvien tytöille SM-sarjakauden kuudes sija – ”Omasta tekemisestä jäi  uupumaan tarvittava tasaisuus” - Urheilullista - Aamulehti
Tupsukorvien tytöille SM-sarjakauden kuudes sija – ”Omasta tekemisestä jäi uupumaan tarvittava tasaisuus” - Urheilullista - Aamulehti

KJP iskee tänä kesänä nuoruus edellä – "Se on kova sarja, mutta hyvä  näyteikkuna pelaajille" | Urheilu | Kouvolan Sanomat
KJP iskee tänä kesänä nuoruus edellä – "Se on kova sarja, mutta hyvä näyteikkuna pelaajille" | Urheilu | Kouvolan Sanomat